Story

PITCH ACADEMY

REINVENT THE WAY YOU PITCH

Life’s a pitch! We presenteren de Pitch Academy. Een compleet pitchprogramma gestoeld op de drie succesfactoren: verhaal, ontwerp en optreden. In het kort, een must have voor ieder bedrijf dat veel pitcht en hier voordeel uit wil – en moet- halen. Nu ook online beschikbaar.

Geef je bedrijf een voorsprong met ons bewezen 3-stap-pitchprogramma:

PITCH ACADEMY - vrouw met megafoon
Pitch Academy klantscore
Icon STRUCTURE & STORYTELLING
1. POWER YOUR PITCH
Ontvang ‘JA’ op je pitch
Hoe kun je je idee krachtig en kernachtig overbrengen zodat het niet verloren gaat in de golf van berichten die op ons afkomt? Er vindt een verschuiving plaats van presenteren naar pitchen. We gaan concreet aan de slag met jouw verhaal en je gaat naar huis met een ijzersterke pitch. Je leert verschillende structuren en middelen om iedere boodschap tot pitch te verpakken. Zodat je voortaan kort en authentiek de kern van je product, dienst of bedrijf kan vertellen.
Lees meer
Icon SLIDE REVOLUTION
2. SLIDE REVOLUTION
Introductie tot krachtig presentatie ontwerp
Je kunt mensen niet beïnvloeden die je in een coma hebt gepraat. PowerPoint is het meest gebruikte maar vooral ook meest mísbruikte presentatiemiddel in de bedrijfswereld. Vermijd Death by PowerPoint en leer het maximale effect uit dit effectieve communicatiemiddel te halen. Het kan echt: door het juiste gebruik van beelden, het simplificeren van grafieken en het verbannen van bullet points. Denk opnieuw na over je dia’s en vergroot je persoonlijke overtuigingskracht.
Lees meer
Icon STAGE PRESENCE
3. STAGE PRESENCE
Hoe je het krijgt, projecteert en behoudt
Hoe trek je de aandacht van je publiek en hoe houd je die vast? Stage Presence is moeilijk te omschrijven, maar in een seconde te herkennen. Een presentator met een sterke Stage Presence is geloofwaardiger en maakt écht contact. Leer hoe je elk publiek hypnotiseert. Gebruik ogen, lichaamstaal en stem om met overtuiging te spreken, in de vergaderzaal en in het dagelijks leven.
Lees meer

“We hebben Sticky Presentations ingehuurd om onze afdeling meer salesgeoriënteerd te maken. Een compleet andere visie met een verfrissende aanpak. 100% sticky.”
– Joan de Jong, ABN AMRO Hoofd van IT International Office

“We hebben ons complete team door de Sticky Academy getrokken. Onze presentaties zijn voorgoed veranderd! Onze focus op een scherpe verhaallijn heeft onze manier van werken, maar ook het werken met onze klanten, verbeterd!”
– Barbara Balm-Wijnands, Marketing Directeur Maxxium NL

“Sticky heeft onze manier van werken veranderd. We dagen elkaar nu uit om de hoge standaard van Sticky Presentations te bereiken. De Sticky Academy is nu een structureel onderdeel in ons opleidingsprogramma.”
– Anna Kuiper, Hoofd Strategie ZIGT Mediabureau