Story

STAGE PRESENCE

HOE JE HET KRIJGT, PROJECTEERT EN BEHOUDT

Hoe trek je de aandacht van je publiek en hoe houd je die vast? Stage Presence is moeilijk te omschrijven, maar in een seconde te herkennen. Een presentator met een sterke Stage Presence is geloofwaardiger en maakt écht contact. Leer hoe je elk publiek hypnotiseert. Gebruik ogen, lichaamstaal en stem om met overtuiging te spreken, in de vergaderzaal en in het dagelijks leven.

IMPACT

  • Ontdek je persoonlijke presentatiestijl
  • Communiceer met lichaamstaal & stem
  • Behoud de aandacht van het publiek
  • Hef de angst voor presenteren op
Image module
presentatie training

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

‘Stage Presence’ is een absolute aanrader voor iedereen. Onze evaluaties scoren hemelhoog en we laten graag zien waarom! Of het nu op kantoor is of thuis, jouw vermogen om ogen, lichaam en stem te gebruiken is essentieel bij het overbrengen van jouw standpunten. De kleinste presentatie tips uit deze training leveren je de grootste persoonlijke en zakelijke impact.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Deze high impact presentatie training duurt 4 uur, maar kan ook worden uitgebreid tot dagprogramma. Een limiet van 5 personen wordt aangeraden met het oog op het beste persoonlijke resultaat. Leer praktische presentatietechnieken die hypnotiserend werken, want hoe je iets zegt is vaak belangrijker dan wat je zegt. We werken aan je eigen presentatie stijl met individuele- en groepsoefeningen. Jij staat in de schijnwerpers en de training geeft iedereen de kans om meerdere keren te presenteren, feedback te ontvangen en vooruitgang te boeken. Je kunt eindeloos veel inspiratie en presentatie ideeën verwachten tijdens deze training. Cases en oefeningen worden afgestemd op je eigen bedrijf. Resultaat? Na deze workshop sta je met meer vertrouwen en ontspanning voor een groep.

“Soft skills training produceert harde resultaten.”
– Andries van Luijk, Managing Director Evi bij Van Lanschot Bankiers

“S Stage Presence heeft mij een sterke podium aanwezigheid opgeleverd. Ik heb nu een veel beter beeld van mijn presentatiemogelijkheden en weet hoe ik praktische hulpmiddelen kan benutten.”
– Marije Verweij, Corporate Lawyer & Executive Officer to the CCO of Tata Steel in Europe