Story

POWER YOUR PITCH

ONTVANG ‘JA’ OP JE PITCH

Hoe kun je je idee krachtig en kernachtig overbrengen zodat het niet verloren gaat in de golf van berichten die op ons afkomt? Er vindt een verschuiving plaats van presenteren naar pitchen. We gaan concreet aan de slag met jouw verhaal en je gaat naar huis met een ijzersterke pitch. Je leert verschillende structuren en middelen om iedere boodschap tot pitch te verpakken. Zodat je voortaan kort en authentiek de kern van je product, dienst of bedrijf kan vertellen.

IMPACT

  • ‘Ja’ op je pitch
  • Ontwikkel krachtige pitches
  • Ontwikkel overtuigende content
  • Klantencontact opbouwen en vasthouden
Image module
presentatie training

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

‘Power Your Pitch’ is gericht op ambitieuze teams die de impact van pitches en verkooppresentaties willen (of moeten) vergroten. Potentiële deelnemers zijn account managers, verkoopafdelingen, advocaten en HR partners, en niet te vergeten de startups en ondernemers die maar één kans krijgen. Uiteindelijk heeft iedereen baat bij een sterk verhaal. Krijg een ‘ja’ op jouw pitch!

WAT JE KUNT VERWACHTEN

We moeten allemaal wel eens een pitch geven of voor het voetlicht treden. Deze training leert je hoe. De duur van de training is 4 uur, maar kan ook worden uitgebreid tot dagprogramma. De trainingsinhoud wordt afgestemd op de behoefte van ieder afzonderlijk bedrijf. We kunnen jullie bedrijfspitch of elevator pitch onder handen nemen, een persoonlijke presentatie maken of aan de slag gaan met andere winnende pitchstructuren. Wij staan garant voor inspiratie en succes.

“Pitchen is een kunst. Als je echt moet winnen, dan moet je bij Sticky Presentations zijn. Bij mij is het gelukt!”
– Kristien Janssen, Winnaar Commercieel Directeur van het Jaar 2016

Kijk ook eens naar ons executive coaching programma!