Trainingen icon

ALLE TRAININGEN

POWER JE PRESENTATIE MET (GROEPS)TRAINING

Banner: Bekijk onze trainingen
Icon STICKY ACADEMY
STICKY ACADEMY
Een high impact 3-stap-trainingsprogramma gericht op 3 succesfactoren: verhaal, ontwerp en optreden. Een ‘must have’ voor ieder bedrijf dat meer voordeel wil behalen met presentaties.
Lees meer over Sticky Academy
Pitch icon
PITCH ACADEMY
Wordt er binnen jullie bedrijf veel gepitched? Volg onze Pitch Academy en leer hoe je een krachtige pitch bouwt, beeldende slides ontwikkelt en je pitch met impact brengt.
Lees meer over ons pitch programma
Icon EXECUTIVE COACHING
EXECUTIVE COACHING
Heb je een belangrijk sprekersmoment voor de boeg en zoek je presentatie ammunitie? Met onze executive coaching zorgen we dat jij én jouw boodschap eruit springen.
Lees meer over executive coaching
Icon STRUCTURE & STORYTELLING
STRUCTURE & STORYTELLING
THE POWER OF A GOOD STORY
Hoe zit een goed verhaal in elkaar? Waarom worden we steeds verleid ons publiek te overstelpen met informatie? Deze training geeft inzicht in het ontwikkelen van presentaties. Door al in de denkfase grip te krijgen op je verhaal, bespaar je je vele uren geploeter. Creëer een waterdichte presentatie structuur en zet een krachtige boodschap neer. Met zes storytelling principes verzeker je jezelf bovendien van een verhaal dat blijft hangen.
Lees meer over structure and storytelling
Icon SLIDE REVOLUTION
SLIDE REVOLUTION
INTRODUCTION TO A POWERFUL SLIDE DESIGN
PowerPoint is het meest gebruikte maar vooral ook meest mísbruikte presentatiemiddel in de bedrijfswereld. Vermijd Death by PowerPoint en leer het maximale effect uit dit effectieve communicatiemiddel te halen. Het kan echt: door het juiste gebruik van beelden, het simplificeren van grafieken en het verbannen van bullet points. Denk opnieuw na over je dia’s en vergroot je persoonlijke overtuigingskracht.
Lees meer over slide revolution
Icon STAGE PRESENCE
STAGE PRESENCE
HOW TO GET IT, PROJECT IT, KEEP IT
Hoe trek je de aandacht van je publiek en hoe houd je die vast? Stage Presence is moeilijk te omschrijven, maar in een seconde te herkennen. Een presentator met een sterke Stage Presence is geloofwaardiger en maakt écht contact. Leer hoe je elk publiek hypnotiseert. Gebruik ogen, lichaamstaal en stem om met overtuiging te spreken, in de vergaderzaal en in het dagelijks leven.
Lees meer over stage presence
Icon POWER YOUR PITCH
POWER YOUR PITCH
GET A YES!
Hoe kun je je idee krachtig en kernachtig overbrengen zodat het niet verloren gaat in de golf van berichten die op ons afkomt? Er vindt een verschuiving plaats van presenteren naar pitchen. We gaan concreet aan de slag met jouw verhaal en je gaat naar huis met een ijzersterke pitch. Je leert verschillende structuren en middelen om iedere boodschap tot pitch te verpakken. Zodat je voortaan kort en authentiek de kern van je product, dienst of bedrijf kan vertellen.
Lees meer over power your pitch
Icon AUDIENCE HYPNOSIS
AUDIENCE HYPNOSIS
ENGAGE YOUR AUDIENCE FULL TIME
Heb je ooit gevoeld dat je publiek wegzakte tijdens een presentatie of pitch? Met deze training voor gevorderden houd je je publiek alert en luisterend. Want dat is de start van een effectieve presentatie. Leer hoe je eenieders aandachtstijd kunt verlengen door subtiele overtuigingstrucs en woordkunst. Maak van je presentatie een topprestatie.
Lees meer over audience hypnosis
Icon TALK LIKE TED
TALK LIKE TED
CREATE YOUR OWN TED TALK
Je publiek wil een ervaring, niet zomaar een presentatie. De bekende TED Talks vormen steeds vaker de norm voor presentaties. En dat is flink aanpoten! In deze training helpen we je om je eigen TED (achtige) Talk te ontwikkelen. We houden je publiek op het puntje van hun stoel door het inzetten van passie, verhalen en interactie. Raak mensen daar waar ze hun herinneringen bewaren: hun hart.
Lees meer over talk like ted
Icon STORYTELLING
STORYTELLING
GREAT LEADERS TELL GREAT STORIES
Tegenwoordig zijn we zo geobsedeerd door feiten en cijfers, dat het lijkt alsof we de kunst van het verhalen vertellen hebben verloren. Wil je mensen activeren? Betekenis en richting geven? Concreet maken wat abstract is? Vertel dan een goed verhaal. Leer storytellingtechnieken van een professionele storyteller. Ken de essentiële verhalen die elke leider nodig heeft.
Lees meer over storytelling
Icon SELL YOUR IDEA
SELL YOUR IDEA
MAKE YOUR PRESENTATION STICK
Presenteren is een vak dat weinig mensen werkelijk verstaan. Teveel goede ideeën gaan verloren door slechte presentaties. Deze inspiratie workshop is een inleiding tot Het Nieuwe Presenteren. Met onze 9 tools leer je hoe het publiek jou beter kan begrijpen, onthouden en zich met jou persoonlijk verbonden voelt. En dat is bij de verkoop van ideeën, producten en diensten het enige effectieve begin. Ben jij er klaar voor om herinnerd te worden?
Lees meer over sell your idea
Icon DISC YOUR AUDIENCE
DISC YOUR AUDIENCE
SPEAK THE LANGUAGE OF YOUR AUDIENCE
Als je presenteert, is overtuigen je primaire doel. Iemand die zijn publiek begrijpt, zal effectiever presenteren en relaties bouwen. We gebruiken het leidende persoonlijke assessment instrument DISC. Daarmee kun je en jezelf en je publiek beter begrijpen, hun taal leren spreken en hen makkelijker overtuigen.
Lees meer over disc your audience
Sticky Rehab icon
STICKY REHAB
BEN JE KLAAR VOOR MEER PRESENTATIE AMMUNITIE?
Heb je al deelgenomen aan een sticky training maar denk je dat het (nog) beter kan? Of ben je simpelweg een sticky fan die meer wil leren?

Sticky Rehab is een dagprogramma dat jouw presentatie vaardigheden een niveau hoger brengt! Iedereen oefent daar zijn eigen presentatie of pitch. Daarom is succes gegarandeerd! Jouw publiek zal nooit meer onderuitzakken.

Lees meer over Sticky Rehab
Sticky Conversations icon
STICKY CONVERSATIONS
MAKING IMPACT THROUGH CONVERSATIONS
Ben jij je bewust van jouw communicatiestijl? En wil je beter kunnen aansluiten bij de stijl van je publiek of gesprekspartner?
Tijdens het voeren van gesprekken tijdens meetings of presentaties heb je voorkeur voor de wijze waarop jij dat doet. Jouw conversaties worden succesvoller wanneer je je bewust bent van deze voorkeur. Jouw publiek kan een andere voorkeur hebben.
Lees meer over Sticky Conversations
Sticky Influencer icon
STICKY INFLUENCER
MORE INFLUENCE MEANS BETTER RESULTS
Weet je dat je het gedrag van de ander kunt voorspellen? Het is namelijk een reactie op hoe jij je boodschap presenteert.
Je herkent vast wel dat gesprekken, meetings of presentaties niet altijd verlopen zoals jij wilt. Bepaalde gesprekken zijn per definitie lastig: bijvoorbeeld weerstand of onzekerheid wegnemen, of het brengen van een vervelende boodschap. Je krijgt beter grip op dit soort gesprekken wanneer je stijlen kunt afwisselen tijdens je gesprek.
Lees meer over Sticky Influencer
Icon effectief online presenteren
EFFECTIEF ONLINE PRESENTEREN
GET LEAN AND MEAN ON SCREEN
Hoe breng je je boodschap krachtig over in deze tijd? Online is het nieuwe communicatie platform. Hoe krijg je mensen mee via een scherm? Hoe presenteer je helder en effectief online?

In deze online groepstraining leer je concrete tips& tricks om overtuigend online te presenteren.

Lees meer over effectief online presenteren