Story

SLIDE REVOLUTION

INTRODUCTIE TOT KRACHTIG PRESENTATIE ONTWERP

PowerPoint is het meest gebruikte maar vooral ook meest mísbruikte presentatiemiddel in de bedrijfswereld. Vermijd Death by PowerPoint en leer het maximale effect uit dit effectieve communicatiemiddel te halen. Het kan echt: door het juiste gebruik van beelden, het simplificeren van grafieken en het verbannen van bullet points. Denk opnieuw na over je dia’s en vergroot je persoonlijke overtuigingskracht.

IMPACT

  • Denk als een grafisch ontwerper
  • Kies de juiste soort dia
  • Ontwikkel krachtige beelden
  • Zet grafieken en modellen effectief in
Image module
presentatie training

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Gun je publiek – en jezelf – een meevaller en breng je dia’s tot leven! Hier leer je een effectieve PowerPoint presentatie te maken. ‘Slide Revolution’ is een essentiële, niet-technische training voor iedereen die een verhaal te vertellen heeft en PowerPoint (of Prezi of Keynote) gebruikt. Geef een presentatie met de juiste beeldondersteuning.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Hoe ziet een effectief PowerPoint ontwerp eruit? De duur van deze training duurt vier uur, maar kan ook worden uitgebreid tot een dagprogramma. Het maximum aantal deelnemers is gesteld op 10 mensen. Benieuwd naar het eindresultaat? Je kent de 10 regels voor effectief dia ontwerp en loopt weg met een concrete Quick Fix om het beste uit je eigen dia’s te halen. Tijdens de training werk je met je eigen PowerPoint slides dia’s om de relevantie hoog te houden. Deze PowerPoint presentatie ontwerp training zit vol voorbeelden, ideeën en tips. Ontdek de kracht van een originele presentatie en schrijf je nu in.

“Een complete eye-opener! Je zult nooit meer terug willen naar de oude presentatievorm. Ik zou willen dat we jaren geleden al Sticky waren!”
– Caroline ter Braak, Sr. Relatiemanager Corporate Partnerships Hartstichting

“Dankzij Sticky Presentations hebben we een compleet nieuwe blik op PowerPoint.”
– Marinka van der Eng, Marketing Manager SaasPlaza