Story

PRESENTATIE ONTWERP

VISUALISEER JE VERHAAL.
VERGROOT JE IMPACT MET EEN
KRACHTIG ONTWERP.

Om de beste te worden, moet je jezelf ook zo presenteren. Jouw visuele ondersteuning  vormt een groot onderdeel van je succes. Of je nou inspirerende dia’s, een pakkende hand-out of een aansprekende infographic nodig hebt: wij kunnen je helpen met je design.

Wij ontwerpen jouw presentatie, zodat jij je tijd aan andere dingen kunt besteden. Ons team van toegewijde ontwerpers staat klaar om je van geweldige dia’s te voorzien. We brengen je verhaal tot leven en bouwen een visueel thema rond jouw boodschap. We ontwikkelen dia’s en andere visuele middelen die perfect passen bij jou, jouw merk en jouw publiek.

GEEF EEN WOW-EFFECT AANVISUELE PRESENTATIES MET:

PRESENTATIE
ONTWERP

GEANIMEERDE
VIDEOS

BEELDEN

INFOGRAPHICS

Image module
presentatie training

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Je visuele ondersteuning bepaalt een deel van je succes. Onze studio bestaat uit 15 toegewijde PowerPoint presentatie experts. Zij leveren PowerPoint design, PowerPoint layout, PowerPoint animatie, PowerPoint templates en video’s. Maar dit is niet alleen voor PowerPoint gebruikers: ook Prezi en Keynote fans zijn welkom bij ons. Jij vraagt, wij draaien. Zo maken we van jouw presentatie een topprestatie.

Pssst

Vraag ons ook eens naar onze PowerPoint training als je geïnteresseerd bent in een technische training. Onze trainingen staan bol van de tips en technieken die jouw presentatie laten uitblinken.
En als je op zoek bent naar PowerPoint inspiratie en PowerPoint tips, dan is Slide Revolution de training voor jou en je team!

“Deze inspirerende training heeft de manier waarop we naar PowerPoint kijken voorgoed veranderd.”
– Florian Sterk, Partner @ Flux

“Tijdens een periode van hevige verandering, heeft Sticky Presentations ons begeleid en voorzien van sterke presentaties die spot-on door het publiek ontvangen werden. De dia’s waren overtuigend, visueel en inspirerend.”
– Menko Hoekenga, VP Technology Integration Process bij Liberty Global

Slide Revolution IS DE PERFECTE TRAINING VOOR JOU.

OF BEKIJK ONS VOLLEDIGE TRAININGSOVERZICHT: