Story

STICKY ACADEMY

REINVENT THE WAY YOU PRESENT

Wil je een krachtige indruk maken? We presenteren de Sticky Academy.
Een compleet presentatieplan gestoeld op de drie succesfactoren: verhaal, ontwerp en optreden. In het kort, een must have voor ieder bedrijf dat meer voordeel wil behalen met presentaties. Nu ook online beschikbaar.

Geef je bedrijf een voorsprong met ons bewezen 3-stap-trainingsprogramma:

Image module
Sticky Academy klantscore
Icon STRUCTURE & STORYTELLING
1. STRUCTURE & STORYTELLING
The power of a good story
Hoe zit een goed verhaal in elkaar? Waarom worden we steeds verleid ons publiek te overstelpen met informatie? Deze training geeft inzicht in het ontwikkelen van presentaties. Door al in de denkfase grip te krijgen op je verhaal, bespaar je je vele uren geploeter. Creëer een waterdichte presentatie structuur en zet een krachtige boodschap neer.
Lees meer
Icon SLIDE REVOLUTION
2. SLIDE REVOLUTION
Introduction to powerful slide design
Je kunt mensen niet beïnvloeden die je in een coma hebt gepraat. PowerPoint is het meest gebruikte maar vooral ook meest mísbruikte presentatiemiddel in de bedrijfswereld. Vermijd Death by PowerPoint en leer het maximale effect uit dit effectieve communicatiemiddel te halen. Het kan echt: door het juiste gebruik van beelden, het simplificeren van grafieken en het verbannen van bullet points. Denk opnieuw na over je dia’s en vergroot je persoonlijke overtuigingskracht.
Lees meer
Icon STAGE PRESENCE
3. STAGE PRESENCE
How to get it, project it and keep it
Hoe trek je de aandacht van je publiek en hoe houd je die vast? Stage Presence is moeilijk te omschrijven, maar in een seconde te herkennen. Een presentator met een sterke Stage Presence is geloofwaardiger en maakt écht contact. Leer hoe je elk publiek hypnotiseert. Gebruik ogen, lichaamstaal en stem om met overtuiging te spreken, in de vergaderzaal en in het dagelijks leven.
Lees meer

“We hebben Sticky Presentations ingehuurd om onze afdeling meer salesgeoriënteerd te maken. Een compleet andere visie met een verfrissende aanpak. 100% sticky.”
– Joan de Jong, ABN AMRO Hoofd van IT International Office

“We hebben ons complete team door de Sticky Academy getrokken. Onze presentaties zijn voorgoed veranderd! Onze focus op een scherpe verhaallijn heeft onze manier van werken, maar ook het werken met onze klanten, verbeterd!”
– Barbara Balm-Wijnands, Marketing Directeur Maxxium NL

“Sticky heeft onze manier van werken veranderd. We dagen elkaar nu uit om de hoge standaard van Sticky Presentations te bereiken. De Sticky Academy is nu een structureel onderdeel in ons opleidingsprogramma.”
– Anna Kuiper, Hoofd Strategie ZIGT Mediabureau