WIE WE ZIJN

Image module

SONJA VAN EEGHEN

OPRICHTER/SPREKER/PITCH & PRESENTATIE SPECIALIST

Jouw wereld veranderen, één presentatie tegelijk. Dat is wat Sticky Presentations oprichter Sonja van Eeghen (Drs) elke dag motiveert. Het is haar passie om mensen als jij de middelen te geven om hun stem te laten horen. Om je te helpen presenteren met betekenis en emotie: het enig mogelijke beginpunt van iedere Sticky presentatie. Haar commerciële achtergrond bij Ahold en Unilever maakt haar bij uitstek een geschikte sparringpartner. ’Ik houd van mijn baan, omdat ik de wereld elke dag door nieuwe ogen bekijk. De ogen van mijn klant.’

“Ons team behelst presentatie- en pitchtrainers en een team van multimedia ontwerpers. Zij werken samen om jou en jouw ideeën te presenteren op een manier die beklijft.”

TRAINERS

SONJA VAN EEGHEN

ALGEMEEN DIRECTEUR/TRAINER

Ideeën zijn krachtige middelen, maar teveel goede ideeën gaan verloren door slechte presentaties. Als gerenommeerd presentatie en pitch specialist, werkt Sticky Presentations oprichter Sonja met je samen om je stem te laten horen. Zij houdt van trainen, coachen en spreken over de magie van presentaties. Jou te zien groeien totdat je het maximale uit je presentaties te haalt, is haar grootste bron van tevredenheid.

MIRJAM MELKMAN

COMMERCIEEL DIRECTEUR

Mirjam heeft meer dan 15 jaar ervaring in marketing en sales. Ze heeft gewerkt bij verschillende toonaangevende bedrijven in New York, Londen en Amsterdam. Laatste stop? Booking.com. Haar doel? Sticky Presentations naar het volgende niveau brengen. Mirjam is onze ‘iron lady’ en als Commercieel Directeur, zal ze u helpen bij het vinden van een passend programma, zodat u of uw groep opvalt en echt weet te overtuigen.

EMILIE VAN DIJK

TRAINER/COACH

Door haar lange carrière als journalist bij radio en televisie, leerde Emilie hoe je je voorbereidt op een presentatie, hoe je teksten schrijft en vooral hoe je spreekt. In haar rol als sprekerscoach en trainer valt dit allemaal samen. Emilie weet door haar werk als radiopresentator als geen ander hoe groot de impact is van een goed verhaal, maar ook van een leuke spreker!

JANTIEN VAN DER LAAN

TRAINER/CONSULTANT

Met haar achtergrond als consultant en presentatrice, is Jantien bij uitstek de allround presentatietrainer. Sterk zowel in inhoud als in vorm, weet ze het beste bij iedereen naar boven te halen. Ze doet alles even graag: het consulteren over bestaande presentaties, het coachen van individuen en het trainen van groepen. Presenteren is haar passie en brengt dit graag over op anderen!

TARA PHILLIPS

TEDX SPREKERSCOACH

Tara is al sinds 2006 TEDx sprekerscoach en speechschrijver. Zij houdt ervan om met pioniers en vernieuwers te werken, maar ondersteunt ook jou graag in je streven jouw wereld en gemeenschap in beweging te krijgen. Het podium is je platform en Tara helpt je het te beheersen.

SIMON HODGES

STORYTELLER

Simon is een gepassioneerd verhalenverteller die mensen traint om echte verbinding te maken met het publiek en krachtige verhalen te vertellen. Zeven jaar ervaring in training en optredens hebben zijn overtuiging versterkt dat iedereen verhalen kan vertellen – en hij laat je zien hoe. Het enige dat je hoeft te doen is te vertrouwen op jezelf.

DESIGNERS

WILLEMIJN WORTELBOER

HOOFD STUDIO

DE STUDIO

15 TOP ONTWERPERS