WIE WE ZIJN

presentatie trainer Sonja van Eeghen

SONJA VAN EEGHEN

OPRICHTER/SPREKER/PITCH & PRESENTATIE SPECIALIST

Jouw wereld veranderen, één presentatie tegelijk. Dat is wat Sticky Presentations oprichter Sonja van Eeghen (Drs) elke dag motiveert. Het is haar passie om mensen als jij de middelen te geven om hun stem te laten horen. Om je te helpen presenteren met betekenis en emotie: het enig mogelijke beginpunt van iedere Sticky presentatie. Haar commerciële achtergrond bij Ahold en Unilever maakt haar bij uitstek een geschikte sparringpartner. ’Ik houd van mijn baan, omdat ik de wereld elke dag door nieuwe ogen bekijk. De ogen van mijn klant.’

“Ons team behelst best-in-class presentatie- en pitchtrainers en ontwerpers. Zij werken samen om jou en jouw ideeën te presenteren op een manier die beklijft.”

SONJA VAN EEGHEN

ALGEMEEN DIRECTEUR/TRAINER

Ideeën zijn krachtige middelen, maar teveel goede ideeën gaan verloren door slechte presentaties. Als gerenommeerd presentatie en pitch specialist, werkt Sticky Presentations oprichter Sonja met je samen om je stem te laten horen. Zij houdt van trainen, coachen en spreken over de magie van presentaties. Jou te zien groeien totdat je het maximale uit je presentaties te haalt, is haar grootste bron van tevredenheid.

Esther van der Stegen

ESTHER VAN DER STEGEN

TRAINER/COACH

Met haar stevige achtergrond als professionele voice-over, presentator en podcastmaker weet Esther een presentatie te structureren, van goede teksten te voorzien en, heel belangrijk, deze op een inspirerende manier te presenteren. In haar huidige rol als presentatiecoach en trainer valt dit alles samen. Esther laat zien hoe groot de impact van een goed verhaal kan zijn, maar ook de invloed die een innemende en krachtige spreker heeft. Laat je inspireren door haar humor en bruisende energie!

Judith Mul - IJssel de Schepper

JUDITH MUL – IJSSEL DE SCHEPPER

TRAINER/COACH

Met jarenlange ervaring in wereldwijde productlanceringen weet Judith als geen ander hoe belangrijk het is om je verhaal, merk en product met een sterke en overtuigende boodschap te communiceren. Zelden kom je zo’n enthousiaste en energieke trainer tegen als Judith. Ze brengt ieder onderwerp tot leven en weet mensen te raken. Haar doel is je te helpen je kwaliteiten in te zetten om het beste in jou en je verhaal naar voren te brengen. Zodat je met zelfvertrouwen voor je publiek staat.

EMILIE VAN DIJK

TRAINER/COACH

Door haar lange carrière als joualist bij radio en televisie, leerde Emilie hoe je je voorbereidt op een presentatie, hoe je teksten schrijft en vooral hoe je spreekt. In haar rol als sprekerscoach en trainer valt dit allemaal samen. Emilie weet door haar werk als radiopresentator als geen ander hoe groot de impact is van een goed verhaal, maar ook van een leuke spreker!

JANTIEN VAN DER LAAN

TRAINER/COACH

Met haar achtergrond als consultant en presentatrice, is Jantien bij uitstek de allround presentatietrainer. Sterk zowel in inhoud als in vorm, weet ze het beste bij iedereen naar boven te halen. Ze doet alles even graag: het consulteren over bestaande presentaties, het coachen van individuen en het trainen van groepen. Presenteren is haar passie en ze brengt dit graag over op anderen! (En wie ooit een van haar professionele vlogs heeft bekeken, weet waarom zij geknipt is voor dit beroep.)

Marije Brummelhuis

MARIJE BRUMMELHUIS

SALES DIRECTOR

Pas op voor Marije! Voordat je het doorhebt, overtuigt ze je om je hele bedrijf te laten trainen. Sales is de constante in de carrière van deze empathische sales tijger. Gedreven vanuit de absolute overtuiging dat íedereen beter wordt van presentatie trainingen. Samen met jou kijkt ze naar wat echt relevant is voor jullie. Als klant kom je niet om haar heen, want Marije is zowel verantwoordelijk voor new business als regulier klantcontact.

Sabine van Es

SABINE VAN ES

OPERATIONS MANAGER

Regelen zit in Sabine’s genen. Als spin in het web onderhoudt zij het klantencontact en leidt zij de Sticky opdrachten in goede banen. Sabine staat altijd klaar om te helpen bij het vinden van een passend programma, zodat jouw bedrijf opvalt en overtuigt. Met meer dan 15 jaar ervaring binnen projectmanagement en operatie, krijgt zij alles voor elkaar.

Theo Hendriks

THEO HENDRIKS

STORYTELLER

Theo is een gepassioneerd verhalenverteller die mensen traint om tot de verbeelding sprekende verhalen te vertellen. Boeiende verhalen waarmee ze hun visie, ideeën en plannen volop tot leven wekken. Inspirerende verhalen waarmee ze hun leiderschap tonen, verandering versnellen en vernieuwing stimuleren. Eigen verhalen waarmee ze hun publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen weten te raken.

Shirley Legdeur

SHIRLEY LEGDEUR

TRAINER/COACH

Shirley is een zeer ervaren communicatietrainer die energiek en doortastend te werk gaat. Zij wordt gedreven door nieuwsgierigheid, is confronterend waar nodig en resultaatgericht. Shirley traint professionals op het raakvlak tussen presenteren en communiceren. Daarbij zoekt zij de juiste balans tussen inspanning en ontspanning zodat de deelnemers niet alleen leren maar ook plezier krijgen in wat ze doen.

Ronja Jansz

RONJA JANSZ

DESIGNER

Ronja is een gepassioneerde content creator die Sticky ondersteunt als designer en copywriter. Door haar expertise in webdesign, visuele antropologie en film te combineren, brengt ze een gevarieerde achtergrond samen in haar werk waarbij storytelling altijd centraal staat. Elk project wordt met grote zorgvuldigheid benaderd en afgestemd op de doelstellingen van de klant evenals de gebruikerservaring van hun doelgroep. Slides nodig? Look no further!