WIE WE ZIJN

presentatie trainer Sonja van Eeghen

SONJA VAN EEGHEN

OPRICHTER/SPREKER/PITCH & PRESENTATIE SPECIALIST

Jouw wereld veranderen, één presentatie tegelijk. Dat is wat Sticky Presentations oprichter Sonja van Eeghen (Drs) elke dag motiveert. Het is haar passie om mensen als jij de middelen te geven om hun stem te laten horen. Om je te helpen presenteren met betekenis en emotie: het enig mogelijke beginpunt van iedere Sticky presentatie. Haar commerciële achtergrond bij Ahold en Unilever maakt haar bij uitstek een geschikte sparringpartner. ’Ik houd van mijn baan, omdat ik de wereld elke dag door nieuwe ogen bekijk. De ogen van mijn klant.’

“Ons team behelst presentatie- en pitchtrainers en een team van multimedia ontwerpers. Zij werken samen om jou en jouw ideeën te presenteren op een manier die beklijft.”

SONJA VAN EEGHEN

ALGEMEEN DIRECTEUR/TRAINER

Ideeën zijn krachtige middelen, maar teveel goede ideeën gaan verloren door slechte presentaties. Als gerenommeerd presentatie en pitch specialist, werkt Sticky Presentations oprichter Sonja met je samen om je stem te laten horen. Zij houdt van trainen, coachen en spreken over de magie van presentaties. Jou te zien groeien totdat je het maximale uit je presentaties te haalt, is haar grootste bron van tevredenheid.

Sabine van Es

SABINE VAN ES

OPERATIONS MANAGER

Regelen zit in Sabine’s genen. Als spin in het web onderhoudt zij het klantencontact en leidt zij de Sticky opdrachten in goede banen. Sabine staat altijd klaar om te helpen bij het vinden van een passend programma, zodat jouw bedrijf opvalt en overtuigt. Met meer dan 15 jaar ervaring binnen projectmanagement en operatie, krijgt zij alles voor elkaar.

Marije Brummelhuis

MARIJE BRUMMELHUIS

SALES DIRECTOR

Pas op voor Marije! Voordat je het doorhebt, overtuigt ze je om je hele bedrijf te laten trainen. Sales is de constante in de carrière van deze empathische sales tijger. Gedreven vanuit de absolute overtuiging dat íedereen beter wordt van presentatie trainingen. Samen met jou kijkt ze naar wat echt relevant is voor jullie. Als klant kom je niet om haar heen, want Marije is zowel verantwoordelijk voor new business als regulier klantcontact. Daar wordt ze blij van (en jullie ook).

EMILIE VAN DIJK

TRAINER/COACH

Door haar lange carrière als journalist bij radio en televisie, leerde Emilie hoe je je voorbereidt op een presentatie, hoe je teksten schrijft en vooral hoe je spreekt. In haar rol als sprekerscoach en trainer valt dit allemaal samen. Emilie weet door haar werk als radiopresentator als geen ander hoe groot de impact is van een goed verhaal, maar ook van een leuke spreker!

JANTIEN VAN DER LAAN

TRAINER/CONSULTANT

Met haar achtergrond als consultant en presentatrice, is Jantien bij uitstek de allround presentatietrainer. Sterk zowel in inhoud als in vorm, weet ze het beste bij iedereen naar boven te halen. Ze doet alles even graag: het consulteren over bestaande presentaties, het coachen van individuen en het trainen van groepen. Presenteren is haar passie en brengt dit graag over op anderen!

Alexandra Heering

ALEXANDRA HEERING

TRAINER/COACH

Als auteur en spreker is Alexandra al jaren bezig met het schrijven van verhalen over mensen, producten en bedrijven. Als presentatiespecialist weet Alexandra ieder onderwerp tot leven te brengen, mensen te raken en de vinger te leggen op de essentie van een persoon, bedrijf of doelgroep. Haar doel is het beste in jou en je verhaal naar voren te brengen, zodat je met zelfvertrouwen voor je publiek optreedt.

Shirley Legdeur

SHIRLEY LEGDEUR

TRAINER/COACH

Shirley is een zeer ervaren communicatietrainer die energiek en doortastend te werk gaat. Zij wordt gedreven door nieuwsgierigheid, is confronterend waar nodig en resultaatgericht. Shirley traint professionals op het raakvlak tussen presenteren en communiceren. Daarbij zoekt zij de juiste balans tussen inspanning en ontspanning zodat de deelnemers niet alleen leren maar ook plezier krijgen in wat ze doen.

Theo Hendriks

THEO HENDRIKS

STORYTELLER

Theo is een gepassioneerd verhalenverteller die mensen traint om tot de verbeelding sprekende verhalen te vertellen. Boeiende verhalen waarmee ze hun visie, ideeën en plannen volop tot leven wekken. Inspirerende verhalen waarmee ze hun leiderschap tonen, verandering versnellen en vernieuwing stimuleren. Eigen verhalen waarmee ze hun publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen weten te raken.

DE STUDIO

15 TOP ONTWERPERS