Story

STRUCTURE & STORYTELLING

DE KRACHT VAN EEN GOED VERHAAL

Hoe zit een goed verhaal in elkaar? Waarom worden we steeds verleid ons publiek te overstelpen met informatie? Deze training geeft inzicht in het ontwikkelen van presentaties. Door al in de denkfase grip te krijgen op je verhaal, bespaar je je vele uren geploeter. Creëer een waterdichte presentatie structuur en zet een krachtige boodschap neer. Met zes storytelling principes verzeker je jezelf bovendien van een verhaal dat blijft hangen.

IMPACT

  • Creëer een waterdichte presentatiestructuur
  • Ontwikkel krachtige (kern)boodschappen
  • Overtuig je publiek van de waarde van jouw ideeën
  • Ga voor de inhoud!
Image module
presentatie training

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Een goed verhaal blijft hangen – ook nadat je zelf allang bent vertrokken. Of het nu een product pitch, projectvoorstel of ander spreekmoment betreft, de kracht van je presentatie bepaalt het verschil dat je maakt. ‘Structure & Storytelling’ is geschikt voor iedereen die een professionele presentatie wil houden en een pakkende verhaallijn wil bouwen. Leer een presentatie maken. Deze training is gericht op werkende professionals die moedig genoeg zijn om hun content te herzien en verbale diarree willen vermijden. Zorg dat jouw verhaal beklijft!

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Deze presentatietraining duurt 4 uur, maar kan ook worden uitgebreid tot dagprogramma. Wij hebben het maximum op 10 deelnemers gesteld zodat iedereen de benodigde aandacht kan krijgen. Eindresultaat? Je loopt weg met een concrete verhaallijn voor je eerstvolgende presentatie. De Sticky Structuur geeft je een solide basis voor een waterdichte presentatiestructuur, voor nu en in de toekomst. De training zit vol voorbeelden, inspiratiebronnen en best practices. Ons werkboek zorgt ervoor dat je ook nog sticky verhaallijnen bouwt lang nadat wij zijn vertrokken.

“In de huidige snelle digitale wereld met steeds meer online internationale meetings wordt de kwaliteit van presentatie en presentatie structuur steeds belangrijker binnen communicatie. Krachtige content ontwikkelen is een kunst en de Presentatie Planner de reddende engel!”
– Irma Knieriem, Unilever Food Solutions,Customer Development – Communication