Sticky Conversations icon

STICKY CONVERSATIONS

MAKING IMPACT THROUGH CONVERSATIONS

Ben jij je bewust van jouw communicatiestijl? En wil je beter kunnen aansluiten bij de stijl van je publiek of gesprekspartner? Tijdens het voeren van gesprekken tijdens meetings of presentaties heb je voorkeur voor de wijze waarop jij dat doet. Jouw conversaties worden succesvoller wanneer je je bewust bent van deze voorkeur. Jouw publiek kan een andere voorkeur hebben. Tijdens de Sticky Conversations training doe je de DISC test en krijg je inzicht in de verschillende typen gedrag. Je brengt je inzichten in de praktijk door te oefenen met een acteur. Hierdoor bouw je aan een effectievere communicatie waardoor je tegelijk relaties versterkt.

IMPACT

  • Je kent jouw eigen voorkeur en de kenmerken hiervan in jouw communicatie
  • Je snapt dat je gesprekspartner een andere stijl heeft en dat je jouw eigen gedrag hierop kunt afstemmen
  • Je communiceert effectiever
  • Je bereikt sneller je doel met behoud van de relatie
Post-it Sticky Conversations
presentatie training

WHY YOU SHOULD PARTICIPATE

Sticky Conversations is bedoeld voor ambitieuze sprekers die naast presenteren ook veel gesprekken voeren. En wie doet dat niet? Tijdens presentaties, pitches, meetings en andere spreekmomenten liggen er talloze kansen om jouw spreekpartner te beïnvloeden. Pak die kans! Er geldt een maximum van 5 deelnemers per training.

WHAT TO EXPECT

Sticky Conversations deelnemers worden uitgenodigd om met en van elkaar te leren en zich uit te spreken over werkthema’s die relevant zijn op dat moment. Dit gaat vaak in samenspraak met een acteur die de deelnemers uitdaagt om meer te halen uit de gesprekken die zij dagelijks voeren.

Elke sessie is een energiebom: fun, concreet en direct toepasbaar.

‘Sticky Conversations heeft al mijn gesprekken (privé en op werk) voorgoed veranderd. Ik ben me nu pas echt bewust wat voor invloed je op een ander hebt en hoe je het meeste haalt uit ieder gesprek.’