Story

TALK LIKE TED

CREËER JE EIGEN TED TALK

Je publiek wil een ervaring, niet zomaar een presentatie. De bekende TED Talks vormen steeds vaker de norm voor presentaties. En dat is flink aanpoten! In deze training helpen we je om je eigen TED (achtige) Talk te ontwikkelen. We houden je publiek op het puntje van hun stoel door het inzetten van passie, verhalen en interactie. Raak mensen daar waar ze hun herinneringen bewaren: hun hart.

IMPACT

  • Creëer je eigen TED (achtige) Talk
  • Bouw een verhaallijn die blijft hangen
  • Verbind je met groot en klein publiek
  • Laat je inspireren door prachtige voorbeelden
Image module
presentatie training

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

‘Talk Like TED’ is het ideale trainingsprogramma voor iedereen die zijn toehoorders wil inspireren. Het is vooral bedoeld voor werkende professionals die de moed hebben om PowerPoint achter zich te laten en hun verhaal/idee/project willen inzetten op een indringende manier. Maak van je presentatie een ervaring!

WAT KUN JE VERWACHTEN

TED Talks zijn wereldwijd zeer populair. Wist je dat de meeste sprekers getraind worden door presentatie specialisten zoals wij? Waarom dus niet leren van de expert? Laat je inspireren door de beste TED Talks die er bestaan en werk met een van onze TEDx speechcoaches aan je eigen TEDTalk. De training duurt een halve dag met een maximum van 8 deelnemers.

“Sticky Presentations hielp me mijn TEDTalk te ontwerpen, op te bouwen en presenteren. Sonja werkt verslavend: ongelofelijk hoe ze een overdosis aan informatie kan omzetten tot een winnend script.”
– Maurice Mikkers, TEDx Amsterdam spreker