Story

STORYTELLING

GROTE LEIDERS VERTELLEN GROOTSE VERHALEN

Tegenwoordig zijn we zo geobsedeerd door feiten en cijfers, dat het lijkt alsof we de kunst van het verhalen vertellen hebben verloren. Wil je mensen activeren? Betekenis en richting geven? Concreet maken wat abstract is? Vertel dan een goed verhaal. Leer storytellingtechnieken van een professionele storyteller. Ken de essentiële verhalen die elke leider nodig heeft.

IMPACT

  • Verbind met de goede verhalen
  • Begrijp het belang van storytelling
  • Beheers de basistechniek van storytelling
  • Creëer 3 verhalen voor je volgende presentatie
Image module
presentatie training

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

‘Lead by Telling Stories’ is gericht op werkende professionals die verbinding zoeken met hun collega’s en klanten. En moeten we dat niet allemaal? Of je nu een verkoopmanager of technische consultant bent, verhalen zijn de zekerste manier om aandacht te krijgen.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Deze training laat deelnemers aan den lijve ondervindenhoe krachtig het effect is van verhalen. Onder de begeleiding van een storytelling expert, ervaar je hoe goed ook jíj verhalen kunt vertellen. Praktische inzichten worden aangeboden, waarna de deelnemers ze oefenen en bespreken. De training geeft je de kans om je eigen storytelling set te ontwikkelen en je loopt weg met 3 concrete verhalen die je in je volgende presentatie kunt gebruiken. Ook leer je de basis storytelling techniek die je voortaan in elke presentatie kunt toepassen.

De training duurt 2 uur maar kan worden uitgebouwd tot een halve of hele dag. De inhoud van de training wordt afgestemd op de behoefte van ieder afzonderlijk bedrijf. Je kunt steeds een heleboel storytelling voorbeelden, oefeningen en grappige anecdotes verwachten.

“Theo Hendriks is een geboren storyteller en trainer. Hij heeft een diepe passie voor de kracht van verhalen. Zelf de meest terughoudende deelnemer transformeert hij tot bevlogen storyteller.”

“Theo Hendriks is our storytelling star at Sticky Presentations. An accomplished, captivating storyteller himself – Theo has the enviable skill of bringing the best stories out in others.”