Story

SELL YOUR IDEA

ZORG DAT JOUW PRESENTATIE BEKLIJFT

Presenteren is een vak dat weinig mensen werkelijk verstaan. Teveel goede ideeën gaan verloren door slechte presentaties. Deze inspiratie workshop is een inleiding tot Het Nieuwe Presenteren. Met onze 9 tools leer je hoe het publiek jou beter kan begrijpen, onthouden en zich met jou persoonlijk verbonden voelt. En dat is bij de verkoop van ideeën, producten en diensten het enige effectieve begin. Ben jij er klaar voor om herinnerd te worden?

IMPACT

  • Mensen verbinden zich met jou en jouw boodschap
  • Mensen onthouden wat je zegt
  • Mensen begrijpen wat je presenteert
Image module
presentatie training

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

We hebben allemaal verhalen te vertellen. De een is hier echter beter in dan de ander. Ontdek de geheime kwaliteit die de beste sprekers inzetten om hun boodschap goed over te brengen. Deze training is bedoeld voor iedereen die denkt dat zijn verhaal beter kan. (Trouwens, wist je dat goede sprekers eerder in aanmerking komen voor promoties en dat er langer naar ze wordt geluisterd? Ze hebben zelfs meer kans op een geslaagd huwelijk. Als dat niet reden genoeg is…)

WAT KUN JE VERWACHTEN

Heb je ooit wel eens een presentatie gegeven waar je zelf ook liever bij was weggebleven? Deze training helpt je begrijpen waarom we geneigd zijn om slaapverwekkende presentaties te maken. En vervolgens om je te leren hoe je dit kunt vermijden. Sticky presentaties zijn makkelijk te begrijpen, makkelijk te onthouden en makkelijk om je mee te verbinden. Je ontvangt presentatie tips en 3 praktische tools per element om je presentatie te laten scoren. Resultaat? Jouw verhaal wordt onthouden lang nadat jij de zaal hebt verlaten.

“Als je resultaten nodig hebt van je presentaties, kun je het jezelf niet veroorloven om Sticky Presentations niet in te huren!”
– Gerard Wichers, TNT Global director communications