Story

AUDIENCE HYPNOSIS

BETREK JE PUBLIEK FULLTIME

Heb je ooit gevoeld dat je publiek wegzakte tijdens een presentatie of pitch? Met deze training voor gevorderden houd je je publiek alert en luisterend. Want dat is de start van een effectieve presentatie. Leer hoe je eenieders aandachtstijd kunt verlengen door subtiele overtuigingstrucs en woordkunst. Maak van je presentatie een topprestatie met hypnose technieken.

IMPACT

  • Gebruik ‘woordkunst’ om aandacht op te eisen
  • Verbind je met ieder soort publiek
  • Win de onverdeelde aandacht van je publiek
  • Weet hoe je moet reageren op vragen
Image module
presentatie training

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Als het er echt toe doet, wil je met zelfvertrouwen op het podium staan en verbinding zoeken met je publiek. ‘Audience Hypnosis’ is voor de ambitieuze spreker die zijn/haar publiek wil inspireren. Deze training wordt sterk aangeraden aan alle sprekers die al ervaren zijn maar alles op alles willen zetten voor maximale impact. Leer creatief presenteren in deze uiterst vermakelijke en leerzame training.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Deze presentatie training duurt 4 uur, maar kan worden uitgebreid tot een dagprogramma. Je krijgt het beste resultaat als je eerst de Sticky Academy volgt. Verbinding is de sleutel tot succes. Leer presentatievaardigheden om elk publiek om je vinger te winden. Gebruik woorden, beweging en lichaamstaal om je boodschap met maximale impact te brengen. Jouw behoeften, doelen en talenten zijn leidend in deze training. Samen ontwikkelen we munitie voor jouw presentatie. Bereid je voor op heel veel podiumtijd, want dit is waar de magie plaatsvindt. Deze training zit boordevol creatieve presentatie ideeën dus schrijf je nu in!

“Presentatie magie! Ongelofelijk dat overtuigen zo simpel en effectief kan!”
– Frederique van der Wijk, manager Operations & Talent bij We Can Be Heroes

“Praten kan iedereen. Presenteren kun je leren. Welk presentatie niveau je nu ook hebt, Sticky Presentations helpt je omhoog!”
– Anoniem