Story

DISC YOUR AUDIENCE

SPREEK DE TAAL VAN JE PUBLIEK

Als je presenteert, is overtuigen je primaire doel. Iemand die zijn publiek begrijpt, zal effectiever presenteren en relaties bouwen. We gebruiken het leidende persoonlijke assessment instrument DISC. Daarmee kun je en jezelf en je publiek beter begrijpen, hun taal leren spreken en hen makkelijker overtuigen.

IMPACT

  • Verbeter je persoonlijke communicatie en effectiviteit
  • Verbeter werkrelaties door inzicht in de behoeftes van je publiek
  • Ontwikkel je verkooptalenten door het identificeren en reageren de communicatiestijl van jouw klant
Image module
presentatie training

Wat is DISC?

DISC is de leidende persoonlijkheidsanalyse tool en wordt gebruikt door meer dan 1 miljoen mensen per jaar. DISC onderscheidt vier persoonlijkheidsstijlen: D, I, S en C. Als je beseft welke stijl iemand heeft, kun je die persoon beter begrijpen en dus ook overtuigen. Dat brengt je dichter bij je presentatie doel. Natuurlijk is dit ook van toepassing op jezelf.

HOE WERKT HET?

Aan de deelnemers wordt gevraagd om voor aanvang van de training een serie vragen online te beantwoorden. Tijdens de training worden de persoonlijke DISC rapportages uitgedeeld die ieders voorkeursgedrag en -communicatie weergeven. Tijdens de training doen we verschillende pitch- en presentatie oefeningen om de vier kleuren beter te begrijpen. Je leert hoe je binnen een paar minuten iemands stijl kunt herkennen zodat je hun taal kunt spreken. Dit is dé manier om iemand te overtuigen van jouw ideeën.

Welke kleur ben jij?

“Je publiek begrijpen is de sleutel om ze te kunnen overtuigen. Deze training is echt een eye opener en strekt verder dan presenteren alleen.”
– Lydia Stolte, Graduate Recruiter bij Freshfields Bruckhaus Deringer